HIGH-TECH

 

Het starten van een hightech onderneming brengt vele mooie kansen en uitdagingen met zich mee. En daar wilt u als ondernemer de volledige aandacht aan geven. Maar bij ondernemen horen ook risico’s, die nu nog niet altijd bekend zijn. Veel hightech ondernemingen groeien snel en hebben daardoor in korte tijd verschillende behoeften. Om hier goed bij aan te sluiten hebben wij specifieke afspraken met verzekeraars. 

 

Waarom Simtra?

Simtra kiest voor de praktische insteek, met snelle en persoonlijke correspondentie en de juiste verzekeringen. Bij Simtra spreken wij de taal van hightech ondernemingen. Van ontwikkelingen in de maakindustrie tot app-ontwikkelaars voor verhuur van deelscooters. Daardoor kunnen we uw wensen en behoeften vertalen naar een maatwerkoplossing. Zodat u goed verzekerd bent, tegen scherpe tarieven.

Onze aanpak

Wij houden verzekeringen graag simpel en transparant. We hanteren daarom een duidelijk stappenplan. Hierbij beginnen wij met een beknopte scan van uw huidige verzekeringen. Waarna snel inzichtelijk wordt wat u (nog) nodig heeft. Of wat u te veel heeft verzekerd. 

Kennismaken?

Heeft u interesse in een kennismaking? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel Rob Verkaik op 06-48683015 of mail via rverkaik@simtra.nlWij maken graag kennis met u!