Verzekeringen, simpel en transparant

Wij zijn een assurantiekantoor waar je terecht kunt voor al je verzekeringen. Denk hierbij aan schade-, inkomens- en pensioenverzekeringen. Van advies en beheer tot aan de (personeels)communicatie over verzekeringen. Wij vinden het belangrijk om verzekeringen simpel en transparant te houden. Dus geen ingewikkelde termen of constructies. Dit merk je ook in onze aanpak waarbij we als uitgangspunt altijd eerst verzekeringen onderverdelen in de volgende vier thema's: Aansprakelijkheid, Bezittingen, Personeel en de Ondernemer. Wij bedienen zowel klanten in het midden- en kleinbedrijf als in de groot zakelijke markt, nationaal en internationaal.

Alles onder één dak

Om zakelijk succesvol te zijn is het belangrijk om je tijd goed te besteden. Wij weten als geen ander dat je daarom zo min mogelijk tijd aan je verzekeringen moet besteden. Deze moeten niet alleen goed ingeregeld zijn, maar ook gedurende de looptijd eenvoudig in het gebruik zijn. Wij zorgen er daarom voor dat je niet alleen de beste verzekeringen uit de markt krijgt, maar dat deze ook efficient in gebruik zijn. Je hoeft dan lopende het jaar zo min mogelijk tijd te besteden aan zaken zoals wijzigingen en betalingen. Daarbij kunnen wij je ook als totaal klant bedienen, hierdoor heb je één loket voor al je verzekeringen. Is er iets met je verzekeringen, dan bel je gewoon naar ons en wij regelen het voor je.

 

Online dossier

Wij houden verzekeringen graag simpel en transparant. Dit doen wij ook op het gebied van automatisering. Iedere klant krijgt bij ons namelijk toegang tot een eigen online dossier. Hiermee heb je 24/7 toegang tot alle verzekeringen bij ons. Je online dossier is eenvoudig en veilig in te zien op je computer, tablet en zelfs op je eigen mobiele telefoon. Polissen en belangrijke documenten inzien, schades doorgeven en chatten is nog nooit zo makkelijk geweest.

 


Aanpak

Wij vinden het belangrijk om verzekeringen simpel te houden. Dus geen ingewikkelde termen of constructies. Dit merk je ook in onze aanpak waarbij we verzekeringen onderverdelen in de volgende vier thema's: Aansprakelijkheid, Bezittingen, Personeel en de Ondernemer.  


Segmenten 

Wij bedienen zowel klanten in het midden- en kleinbedrijf als in de groot zakelijke markt, nationaal en internationaal. Iedere onderneming kan dus bij ons terecht voor alle verzekeringen. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in de volgende branches: LifeScience, High-tech, Horeca en Architecten.

 


Downloads

Wij zijn graag transparant in alles wat wij doen. Daarom hebben afspraken en informatie vastgelegd in diverse documenten. Denk hierbij aan onze Algemene Voorwaarden, dienstwijzer en klachtenprocedure. Deze belangrijke documenten kun je hier overzichtelijk bij elkaar terugvinden. 

 

Wij houden je graag op de hoogte van belangrijke en recente ontwikkelingen rondom verzekeringen. Hiervoor schrijven wij regelmatig een blog. Wij delen deze blogs niet alleen via diverse social media, maar plaatsen deze ook altijd op onze website. Onderstaand tref je onze recente blogs aan: 

 

Bekijk nu of overstappen met uw verzekeringen interessant is

Wanneer u benieuwd bent of overstappen mogelijk is en ook interessant is voor u, dan raden wij aan om uw verzekeringen nu te bekijken. Dit is namelijk het moment hiervoor. Wij kunnen u hierbij helpen door een uitgebreid marktonderzoek uit te voeren. Wij beoordelen uw verzekeringen dan niet alleen op premie, maar ook op uitgangspunten, voorwaarden en controleren dan ook gelijk of de bedragen op uw polis nog actueel zijn en aansluiten op uw situatie, waardoor eventuele onderverzekering kan worden voorkomen.  

Lees meer »

Het belang van veiligheid binnen uw onderneming

Een onderneming of verhuurder van onroerend goed is natuurlijk dagelijks met de eigen bedrijfsvoering bezig om dit voor nu en de toekomst optimaal in te richten. Nieuwe klanten, het proces optimaliseren en goed personeel vinden en houden. Veiligheid van de onderneming is iets wat veelal als gegeven beschouwd wordt, iedereen doet dat naar eigen eer en geweten zo optimaal mogelijk. Burghgraef  van Tiel (BvT) heeft, om dit proces te ondersteunen enkele checklists gemaakt hoe u om kunt gaan met veiligheid. Denk daarbij aan een checklist voor een jaarlijkse of maandelijkse zelfinspectie, hoe om te gaan met brandgevaarlijke werkzaamheden of voor het incidenteel buiten gebruik stellen van de brandmeldinstallatie.

Lees meer »

Is een RI&E daadwerkelijk verplicht?

Als een onderneming geen medewerkers in dienst heeft, hoeft er geen RI&E te worden gemaakt. Onder medewerkers vallen ook uitzendkrachten, stagiaires, vrijwilligers en inhuurkrachten. Zijn er wel medewerkers dan is een RI&E dus verplicht.

Lees meer »

Schade door zonnepanelen is nu wel te verzekeren

Wie er voor de kosten van het opruimen opdraait, was vaak niet duidelijk. Aansprakelijkheid is namelijk niet altijd aan de orde. De gebouwverzekering dekt opruimen beperkt tot en met de buren. En bij zonnepaneeldeeltjes is er geen sprake van verontreiniging, waardoor dit ook niet verzekerd was op de milieuschadeverzekering.

Lees meer »

Kennismaken?

Wil je eens bellen? Twijfel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. 


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

010-3412161

info@simtra.nl


Contactformulier

Laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je.

 


Volg ons

Regelmatig posten wij blogs met betrekking tot recente ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen.

 

Volg ons op: