ONZE AANPAK


Wij zijn een assurantiekantoor waar u terecht kunt voor al uw verzekeringen. Denk hierbij aan schade-, inkomens- en pensioenverzekeringen. Van advies en beheer tot aan de (personeels)communicatie over uw verzekeringen. Wij vinden het belangrijk om verzekeringen 'simpel' te houden. Dus geen ingewikkelde termen of constructies. Dit merkt u in onze aanpak waarbij we uw situatie in kaart brengen op basis van de volgende vier onderdelen:  

 

1 Aansprakelijkheid

Het voortbestaan van uw onderneming is uw belangrijkste doel. Hiervoor is het belangrijk dat eventuele onverwachte kosten bekend en berekend zijn. Denk hierbij aan de gevolgen van aansprakelijkheid over beroeps- en/of bedrijfsvoering. Of de gevolgen van een ICT-hack. Wij maken inzichtelijk welke onverwachte uitgaven zich kunnen voordoen, om vervolgens samen te bepalen welke kosten u zelf kunt dragen en welke u het beste kunt afdekken met een verzekering.


Bezittingen

De vele bezittingen van uw onderneming, waaronder inventaris, voorraden, machines, auto's en wellicht ook vastgoed, hebben vaak een grote waarde. Hierdoor is vervanging bij een onverwachte gebeurtenis niet altijd zomaar mogelijk. Wij maken inzichtelijk welke bezittingen er zijn, om vervolgens samen te kunnen bepalen welke risico's u zelf kunt dragen en welke wilt afdekken.

3 Personeel

Heeft u personeel in dienst? Dan krijgt u automatisch te maken met onder andere personeelsbeleid en de daarbij behorende wetgeving. Om dit goed te organiseren raden wij aan de aandachtsgebieden pensioen, arbeidsongeschiktheid, overlijden en arbodienstverlening op elkaar af te stemmen. De voordelen hiervan zijn merkbaar voor u en ook voor uw werknemers. Bijvoorbeeld door efficiency- en kostenvoordeel voor u als werkgever en betere secundaire arbeidsvoorwaarden voor werknemers.

 

4 Ondernemer

Als ondernemer gaat uw aandacht vooral naar uw bedrijf. Houd daarbij echter ook in de gaten om goed voor uzelf en uw gezin te zorgen. Denk aan uw eigen pensioen en de gevolgen wanneer u arbeidsongeschikt wordt of onverhoopt overlijdt. Wij maken inzichtelijk wat hierin de mogelijkheden zijn en regelen het voor u.


Contact

Heeft u vragen of wilt u graag aanvullende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor bellen naar 010-341 21 61 of stuur een e-mail naar info@simtra.nlU kunt ook ons contactformulier invullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u.