Om dit ook simpel en transparant te houden hebben wij deze documenten zoveel mogelijk verzameld. Wij raden je dan ook aan om met name onze algemene voorwaarden, privacy statement en dienstendocumenten goed door te nemen.


Wij maken graag vooraf duidelijk waarvoor je terecht kunt bij ons en welke tarieven wij hiervoor rekenen. Je vindt dit overzichtelijk terug in onze dienstenwijzer (klik hier) en dienstverleningsdocumenten (klik hier).


Jouw privacy is voor ons van groot belang. In onze privacy statement (klik hier) lees je dan ook hoe wij met jouw persoonlijke gegevens omgaan en hoe wij omgaan met de beveiliging daarvan.


Ben je benieuwd welke voorwaarden wij hanteren? Wij hebben deze vastgelegd in een duidelijk document. Onze Algemene Voorwaarden (klik hier) zijn van toepassing op alle overeenkomsten die wij sluiten. 


Wij doen onze best om je goed te helpen. Ben je helaas toch ergens ontevreden over? Dan hanteren wij een duidelijke procedure (klik hier)
 om je klacht zo goed mogelijk af te handelen.


Algemene informatie


Wij zijn een geheel onafhankelijk kantoor waar je terecht kunt voor je zakelijke verzekeringen. Simtra BV staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het volgende nummer: 86159682. Wij zijn volledig gediplomeerd om te mogen adviseren op het gebied van alle verzekeringen die wij aanbieden. Daarnaast hebben wij ook een AFM vergunning welke staat geregistreerd onder 12048914.


Contact

Eens bellen? Neem gerust contact op met ons. 


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

Telefoon: 010-3412161

E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: