Wij zijn vooral ook gespecialiseerd in de onderstaande vier branches, naast het bedienen van bovenstaande ondernemingen. Binnen deze vier branches hebben wij veel ervaring opgebouwd. Daarnaast hebben wij hiervoor ook speciale proposities opgetogen waarin branche specifieke producten zijn opgenomen.  

 


LifeScience bedrijven hebben een specifieke behoefte mbt verzekeringen. Zeker ook tijdens de diverse ondernemingsfases. Wij bieden hiervoor een speciale aanpak.


High-tech ondernemingen groeien snel en hebben vaak in korte tijd een veranderde behoefte. Wij hebben ons aanbod en dienstverlening hierop speciaal afgestemd.


Wij bieden naast de normale verzekeringen voor horeca ook een uniek horecapakket aan. Dit pakket bevat scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. 


Binnen ICT ondernemingen volgen technologische ontwikkelingen elkaar snel op. Wij hebben ons aanbod en dienstverlening hierop speciaal afgestemd.


Simpel en transparant


Verzekeringen moeten eenvoudig zijn, zodat je vooral bezig kunt zijn met je onderneming en klanten. Daarom houden wij verzekeringen vooral simpel en transparant. Wij zorgen er daarbij voor dat je de juiste verzekeringen krijgt voor je onderneming.  

 

Meer weten?


Indien je nog aanvullende vragen hebt over welke dienstverlening wij kunnen aanbieden voor jouw onderneming of wil gewoon wat meer informatie ontvangen neem dan gerust contact op met Rob Verkaik. Hij staat je graag te woord. 

Rob Verkaik
Telefoon: 06-48683015
E-mail   : rverkaik@simtra.nl

 


Contact

Eens bellen? Neem gerust contact op met ons. 


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk


Telefoon: 010-3412161

E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

 

Volg ons

Wij zijn actief op social media.


Volg ons op: