In eerste instantie brengen wij eerst de onderneming in kaart op basis van de onderstaande vier onderdelen. Dit geeft een goed totaalbeeld en vanuit daar gaan we verder met de specifieke onderdelen.


Het voortbestaan van je onderneming is jouw belangrijkste doel. Hiervoor is het belangrijk dat eventuele onverwachte kosten bekend en berekend zijn. Denk hierbij aan de gevolgen van aansprakelijkheid met betrekking tot beroeps- en/of bedrijfsvoering. Of de gevolgen van een ICT-hack.

Wij maken inzichtelijk welke onverwachte uitgaven zich kunnen voordoen, om vervolgens samen te bepalen welke kosten je zelf kunt dragen en welke je het beste kunt afdekken met een verzekering.


De vele bezittingen van je onderneming, waaronder inventaris, voorraden, machines, auto's en wellicht ook vastgoed, hebben vaak een grote waarde. Hierdoor is vervanging bij een onverwachte gebeurtenis niet altijd zomaar mogelijk.

Wij maken inzichtelijk welke bezittingen er zijn, om vervolgens samen te kunnen bepalen welke risico's je zelf kunt dragen en welke wilt afdekken.

 


Heb je personeel in dienst? Dan krijg je automatisch te maken met onder andere personeelsbeleid en de daarbij behorende wetgeving. Om dit goed te organiseren raden wij aan de gebieden pensioen, overlijden, arbodienst  en arbeidsongeschiktheid op elkaar af te stemmen.

De voordelen hiervan zijn merkbaar voor je onderneming en alle werknemers. Bijvoorbeeld door de efficiency- en kostenvoordelen voor jou als werkgever en daarbij betere secundaire arbeidsvoorwaarden voor de werknemers.

 


Als ondernemer gaat je aandacht meestal vooral naar jouw bedrijf. Houd daarbij echter ook in de gaten om goed voor jezelf en je gezin te zorgen. Denk hierbij  aan je eigen pensioenvoorziening en de gevolgen wanneer je arbeidsongeschikt wordt of onverhoopt overlijdt.

Wij maken inzichtelijk wat hierin de mogelijkheden zijn en regelen het voor je.

 


Kwaliteit staat voorop


Simtra heeft kwaliteit en vakinhoudelijke kennis hoog in het vaandel staan, daarom zijn wij ook volledig gediplomeerd op het gebied van schade-, pensioen- en inkomensverzekeringen. Wij volgen daarbij ook regelmatig diverse branche gerelateerde cursussen. Hierdoor blijven wij volledig op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van verzekeringen. Simtra heeft ook een AFM vergunning. Ons vergunningsnummer is 12048914.  


Contact

Eens bellen? Neem gerust contact op met ons. 


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

 

Telefoon: 010-3412161
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: