In eerste instantie brengen wij eerst de onderneming in kaart op basis van de onderstaande vier onderdelen. Dit geeft een goed totaalbeeld en vanuit daar gaan we verder met de specifieke onderdelen.


Het voortbestaan van de onderneming is uw belangrijkste doel. Hiervoor is het belangrijk dat eventuele onverwachte kosten bekend en berekend zijn. Denk hierbij aan de gevolgen van aansprakelijkheid met betrekking tot beroeps- en/of bedrijfsvoering. Of de gevolgen van een ICT-hack.

Wij maken inzichtelijk welke onverwachte uitgaven zich kunnen voordoen, om vervolgens samen te bepalen welke kosten u zelf kunt dragen en welke u het beste kunt afdekken met een verzekering.


De vele bezittingen van uw onderneming, waaronder inventaris, voorraden, machines, auto's en wellicht ook vastgoed, hebben vaak een grote waarde. Hierdoor is vervanging bij een onverwachte gebeurtenis niet altijd zomaar mogelijk.

Wij maken inzichtelijk welke bezittingen er zijn, om vervolgens samen te kunnen bepalen welke risico's u zelf kunt dragen en welke wilt afdekken.

 


Heeft u personeel in dienst? Dan krijgt u automatisch te maken met onder andere personeelsbeleid en de daarbij behorende wetgeving. Om dit goed te organiseren raden wij aan de gebieden pensioen, overlijden, arbodienst  en arbeidsongeschiktheid op elkaar af te stemmen.

De voordelen hiervan zijn merkbaar voor uw onderneming en alle werknemers. Bijvoorbeeld door de efficiency- en kostenvoordelen voor u als werkgever en daarbij betere secundaire arbeidsvoorwaarden voor de werknemers.

 


Als ondernemer gaat uw aandacht meestal vooral naar uw bedrijf. Houd daarbij echter ook in de gaten om goed voor uzelf en uw gezin te zorgen. Denk hierbij aan je eigen pensioenvoorziening en de gevolgen wanneer u arbeidsongeschikt wordt of onverhoopt overlijdt.

Wij maken inzichtelijk wat hierin de mogelijkheden zijn en regelen het voor u.

 


Kwaliteit staat voorop


Simtra heeft kwaliteit en vakinhoudelijke kennis hoog in het vaandel staan, daarom zijn wij ook volledig gediplomeerd op het gebied van schade-, pensioen- en inkomensverzekeringen. Wij volgen daarbij ook regelmatig diverse branche gerelateerde cursussen. Hierdoor blijven wij volledig op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van verzekeringen. Simtra heeft ook een AFM vergunning. Ons vergunningsnummer is 12048914.  


Contact

Neem gerust eens contact op met ons. 


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

 

Telefoon: 010-3412161
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: