De rol van Simtra als insurance consultant voor startups in LifeScience en HighTech

Simtra is geen gewone tussenpersoon voor verzekeringen, maar eerder een gespecialiseerde insurance consultant die zich richt op het bieden van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor startups in de LifeScience en HighTech sectoren. We begrijpen de unieke uitdagingen en risico's waarmee deze ondernemingen worden geconfronteerd en kunnen hen helpen bij het navigeren door de complexe wereld van bedrijfsverzekeringen.

Lees meer »

Waarom verzekeringen opnemen in secundaire arbeidsvoorwaarden

Het aanbieden van verzekeringen als secundaire arbeidsvoorwaarde toont waardering en zorg voor de gezondheid, veiligheid en welzijn van werknemers. Het laat zien dat de onderneming bereid is om verder te gaan dan het wettelijk vereiste minimum en zich inzet voor de bescherming van de werknemers en hun gezinnen.

Lees meer »

Bekijk om deze redenen je verzekeringen regelmatig

Je onderneming verandert voortdurend. Er kunnen nieuwe activiteiten worden gestart, spullen worden aangeschaft, medewerkers worden aangenomen of je bedrijfsmodel wordt herzien. Deze veranderingen zorgen ervoor dat je verzekeringen (direct) aangepast moeten worden. Wij zien bijvoorbeeld regelmatig dat ondernemingen zijn gestart met nieuwe activiteiten, maar dit niet hebben doorgegeven aan de verzekeraar. Bij schade kan dit leiden tot vervelende discussies en teleurstellingen, omdat een verzekeraar dan kan besluiten niet uit te keren.  

Lees meer »

Rechtshulp On Demand: Snelle en Efficiënte Juridische Bijstand

Met rechtshulp on demand kunnen individuen direct contact opnemen met juridische professionals via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail of online chat. Dit betekent dat ze snel antwoord kunnen krijgen op hun juridische vragen en direct advies kunnen ontvangen zonder maandenlang te hoeven wachten op een afspraak met een advocaat. Snelle toegang tot juridisch advies kan cruciaal zijn in urgente situaties waarin snelle actie vereist is.

Lees meer »

Aandachtspunten voor het afsluiten van een verzuimverzekering

Een verzuimverzekering is een verzekering die een onderneming beschermt tegen de kosten van verzuim wanneer een werknemer ziek of arbeidsongeschikt raakt. De onderneming heeft naast de verplichting tot loondoorbetaling gedurende de eerste twee ziekte jaren ook de verplichting om deze werknemer(s) te helpen re-integreren. Een verzuimverzekering dekt het salaris dat doorbetaald moet worden gedurende de eerste twee ziektejaren, daarbij kunnen ook re-integratiekosten worden meeverzekerd. Het afsluiten van een verzuimverzekering kan hierdoor een verstandige keuze zijn voor een onderneming die zich wil beschermen tegen de kosten van ziekteverzuim. 

Lees meer »

Bekijk nu of overstappen met je verzekeringen interessant is

Wanneer je benieuwd bent of overstappen mogelijk is en ook interessant is voor je, dan raden wij aan om je verzekeringen nu te bekijken. Dit is namelijk het moment hiervoor. Wij kunnen je hierbij helpen door een uitgebreid marktonderzoek uit te voeren. Wij beoordelen alle verzekeringen dan niet alleen op premie, maar ook op uitgangspunten, voorwaarden en controleren dan ook gelijk of de bedragen op je polissen nog actueel zijn en aansluiten op je situatie, waardoor eventuele onderverzekering kan worden voorkomen.  

Lees meer »

Contact

Eens bellen? Neem gerust contact op met ons. 


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk


Telefoon: 010-3412161

E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

 

Volg ons

Wij zijn actief op social media.


Volg ons op: