Een architect begeeft zich in een dynamische branche. Er lopen meestal diverse projecten gelijktijdig, waarvan sommige wellicht ook nog internationaal. Dit brengt diverse risico’s met zich mee. Van een fout in de detailtekening waardoor er meerwerk ontstaat tot een verkeerde berekening waardoor er een constructiefout ontstaat. Of als toezichthoudende architect zie je een fout van een onderaannemer over het hoofd waardoor het pand later in gebruik genomen kan worden door herstelwerkzaamheden. Het personeel werkt vaak ook onder tijdsdruk waardoor uitval op de loer kan liggen. Om deze risico's beheersbaar te houden is het van belang om een goed en afgestemde verzekeringspakket samen te stellen. 

Onze aanpak

Wij nemen je in simpele en transparante stappen mee in de verzekeringsmogelijkheden die er zijn voor architecten-bureaus. Wij denken als betrokken partner met je mee in alle verschillende fases van de bedrijfsvoering en adviseren je over de verzekeringsmogelijkheden. Van een reguliere aansprakelijkheidsverzekering en beroepsaansprakelijkheids-verzekering tot personele verzekeringen bij een uitbreiding van het bedrijf. Maar ook eventueel een CAR verzekering als je ook als aannemer optreedt.

CAO verplichtingen 

Er is een collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) van toepassing op architectenbureaus. Deze CAO is door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid algemeen verbindend verklaard. Dit betekent dat de bepalingen in de CAO gelden voor alle werkgevers en werknemers van architectenbureaus in Nederland. Hieruit volgen diverse verplichtingen, ook die betrekking hebben op verzekeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde verzekeringen die u verplicht moet hebben. Wij hebben een brede expertise op dit gebied en kunnen u hierbij volledig ondersteunen. 


Contact

Eens bellen? Neem gerust contact op met Jordi van Vugt. 


Jordi van Vugt

Telefoon: 06-15222680 
E-mail   : jvanvugt@simtra.nl

Contactformulier

Laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je.

 

Volg ons

Wij zijn ook actief op social media.

 

Volg ons op: