Goede doelen

 

Voor een stichting is het extra belangrijk om goed, maar wel betaalbaar verzekerd te zijn. Zodat inkomsten voornamelijk gebruikt worden de doelstelling van uw organisatie. Voor stichtingen en verenigingen zijn vooral de aansprakelijkheidsverzekering en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering belangrijk. Ook als de intenties goed zijn en de procedures kloppen, kan er iets mis gaan. En daar is een verzekering voor.


Waarom Simtra?

Simtra kiest voor de praktische insteek, met snelle en persoonlijke correspondentie en de juiste verzekeringen. Alsof we naast uw stichting staan en waarbij we werk uit handen nemen. Wij dragen goede doelen een warm hart toe en zullen daarom altijd net dat stapje extra zetten.

Doelgroep 

Goede doelen kunnen zowel professionele stichtingen als particuliere initiatieven zijn. Voor beiden heeft Simtra de juiste verzekeringsoplossingen. 

Onze aanpak

Wij houden verzekeringen graag simpel en transparant. We hanteren daarom een duidelijk stappenplan. Hierbij beginnen wij met een beknopte scan van uw huidige verzekeringen. Waarna snel inzichtelijk wordt wat u (nog) nodig heeft. Of wat u te veel heeft verzekerd. 


Kennismaken?

Heeft u interesse in een kennismaking? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel Rob Verkaik op 06-48683015 of mail via rverkaik@simtra.nlWij maken graag kennis met u!