Ieder horecabedrijf kijkt op zijn eigen manier tegen risico’s aan. Daarom bieden wij verzekeringspakketten aan die zeer flexibel zijn. Je kunt het pakket volledig laten samenstellen. Per onderdeel is het mogelijk om een dekking aan of uit te zetten. Hierdoor is het mogelijk om volledig verzekerd te zijn maar ook om bijvoorbeeld slechts één losse verzekering af te sluiten. Heb je meerdere vestigingen? Vraag dan naar de mogelijkheden om deze gezamenlijk te verzekeren.  

 

De voordelen van onze horecapakketten zit met name in de volgende punten:

 

Scherpe premies


Wij bieden voor horecabedrijven een uitgebreid aanbod verzekeringen aan bij diverse verzekeraars. Hierin bevinden zich ook partijen die producten hebben ontwikkeld speciaal voor horecabedrijven en die slechts afgesloten kunnen worden bij een zeer beperkt aantal verzekeringskantoren, waarvan wij er één zijn. Om scherpe premies te kunnen aanbieden vergelijken wij altijd meerdere offertes van diverse verzekeraars. Daarbij zorgen wij voor dekkingen die passen bij de specifieke behoeften van je horecabedrijf.  

Flexibiliteit mbt voorwaarden


Vaak zie je dat een verzekeraar niet uitkeert bij schade wanneer er niet is voldaan aan de gestelde eisen. Dit is funest voor de onderneming. In de praktijk merken wij dat de kans groot is dat een horecabedrijf niet voldoet aan de gestelde eisen. Bijvoorbeeld omdat personeelsleden iets vergeten te doen of omdat de gestelde eisen gewoon niet haalbaar zijn. Het is hierdoor van groot belang dat een horecabedrijf een verzekering heeft bij een verzekeraar die hier flexibel mee omgaat en wel gewoon uitkeert. Deze verzekeraars zijn echter heel schaars. Maar wij hebben die verzekeraar aan ons weten te binden.  

Eenvoudig pakket


Wij houden verzekeringen graag simpel en transparant. We hanteren daarom een duidelijk stappenplan. Hierbij beginnen wij met een beknopte scan van de huidige verzekeringen. Waarna snel inzichtelijk wordt wat je (nog) nodig hebt. Of wat je te veel hebt verzekerd. 


Gangbare verzekeringen


Binnen ons horecapakket zijn de volgende dekkingen het meest gangbaar:

1. Aansprakelijkheid: Aansprakelijkheid bedrijven en bestuurders, Wegas, Cyber
2. Bezittingen: Opstal, inventaris-goederen, elektronica en geld
3. Personeel: Ziekteverzuim, arbodienst, ziektekosten (zorg) en ongevallen
4. Ondernemer: Arbeidsongeschiktheid, overlijden, pensioen 

 

Zijn er meerdere vestigingen? Er zijn dan diverse mogelijkheden m.b.t. het gezamenlijk verzekeren van de vestigingen. 

Mogelijk voor alle soorten horeca


Alle horecaondernemingen kunnen terecht bij ons. Van cafés, restaurants en hotels, tot strandtenten, sauna’s en (franchise)ketens. Denk daarbij aan risico’s met een moeilijk te verzekeren pand door de locatie of bouwaard. Voor het verzekeren van strandtenten hebben wij mogelijkheden voor zowel permanente paviljoens als paviljoens die in de winter in de opslag gaan. Ook voor eenmalige of meerdere evenementen per jaar zijn er goede verzekeringen te verkrijgen.

 

Meer weten?


Indien je nog aanvullende vragen hebt over welke dienstverlening wij kunnen aanbieden voor jouw onderneming of wil je gewoon wat meer informatie ontvangen neem dan gerust contact op met Jordi van Vugt. Hij staat je graag te woord. 


Jordi van Vugt

Telefoon: 06-15222680
E-mail   : jvanvugt@simtra.nl


Contact

Neem gerust eens contact op met ons.


Simtra B.V.
Telefoon: 010-3412161  
E-mail   : info@simtra.nl

Contactformulier

Laat hier je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

 

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: