HORECA

 

De horecabranche is flink in ontwikkeling qua trends, maar ook zeker op organisatorisch gebied. Hierdoor kan het nodig zijn om de verzekeringen voor uw horecabedrijf aan te passen. Om dit niet onnodig ingewikkeld te maken bieden wij een speciaal horecapakket. Tegen een scherp tarief en met aantrekkelijke voorwaarden passende bij uw onderneming.

 

Waarom Simtra?

Bij Simtra bent u voor horecaverzekeringen aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de branche. Als onafhankelijk partner van meerdere verzekeraars kunnen wij verzekeringen aanbieden die niet algemeen verkrijgbaar zijn. Dit maakt ons aanbod uniek in de markt.

 

Doelgroep 

Alle horecaondernemingen kunnen terecht bij ons. Van cafés, restaurants en hotels, tot strandtenten, sauna’s en (franchise)ketens. Denk daarbij aan risico’s met een moeilijk te verzekeren pand door de locatie of bouwaard. Voor het verzekeren van strandtenten hebben wij mogelijkheden voor zowel permanente paviljoens als paviljoens die in de winter in de opslag gaan. Ook voor eenmalige of meerdere evenementen per jaar zijn er goede verzekeringen te verkrijgen.

Onze aanpak

Wij houden verzekeringen graag simpel en transparant. We hanteren daarom een duidelijk stappenplan. Hierbij beginnen wij met een beknopte scan van uw huidige verzekeringen. Waarna snel inzichtelijk wordt wat u (nog) nodig heeft. Of wat u te veel heeft verzekerd. 

Kennismaken?

Heeft u twijfels of uw verzekeringen nog wel goed en actueel zijn of bent u gewoon nieuwsgierig geworden wat wij kunnen aanbieden. Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel Jordi van Vugt op 06-15222680 of mail via jvanvugt@simtra.nl. Wij maken graag kennis met u!