In de snel evoluerende wereld van technologie en digitalisering brengen IT bedrijven specifieke risico's met zich mee. Denk hierbij aan cyberaanvallen, datalekken, en bedrijfsonderbrekingen. Onze verzekeringsoplossingen bieden uitgebreide dekking om uw bedrijf te beschermen tegen deze risico's en om u gemoedsrust te geven zodat u zich kunt bezighouden met uw onderneming. Of u nu een start-up of een gevestigde speler bent in de IT-sector, wij begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd. Onze deskundige adviseurs werken nauw samen met u, zodat uw verzekeringen volledig aansluiten op uw situatie en behoeften. Van aansprakelijkheidsverzekeringen, personeelsverzekeringen tot aan cyberverzekeringen. Wij bieden de juiste oplossingen om u te beschermen tegen de risico's die inherent zijn aan de IT-branche.

Voor IT bedrijven


Met onze uitgebreide expertise kunnen wij uw IT bedrijf beschermen tegen de unieke risico's die gepaard gaan met de ontwikkelingen op het gebied van technologie en digitalisering. Of het nu gaat om de (financiële) gevolgen van een cyberaanval, datalek of aansprakelijkheid, wij staan klaar om u hierbij te ondersteunen en hiervoor de juiste verzekeringen in te regelen.

Strategisch partner


Door te kiezen voor Simtra, kiest u voor meer dan alleen verzekeringen; u kiest voor een strategische partner die uw zakelijke doelstellingen begrijpt en ondersteunt. Wij streven ernaar om uw risicomanagement te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: technologie en vooruitgang. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze op maat gemaakte verzekeringsoplossingen uw IT bedrijf kunnen versterken en beschermen.

Aansprakelijkheid


Een IT bedrijf kan aansprakelijk worden gesteld voor geleden vermogensschade. Dit risico kan worden afgedekt met een (beroeps)aansprakelijkheidsverzekering. Bijvoorbeeld voor wanneer een verkeerde koppeling in een code is gemaakt of een systeem of server uitvalt. Maar ook wanneer een opdrachtgever ontevreden is en u wordt aangesproken voor een beroepsfout. 

 

Cyber-risk 


Cyber is geen fictief risico meer. Van diefstal van data tot afpersing en stilleggen van de organisatie zijn vormen van cyberrisico’s die zich kunnen voordoen. Maar hoe houdt u het werkbaar? De scheidslijn tussen optimale veiligheid en werkbaar houden van de operatie is dun. 

Verzuim


Een verzuimverzekering biedt voor IT bedrijven financiële bescherming in geval van personeelsuitval door ziekte of letsel. Wij begrijpen de unieke behoeften van de IT-sector en bieden op maat gemaakte oplossingen om uw bedrijf te ondersteunen en operationele continuïteit te waarborgen. Binnen een verzuimverzekering is veelal ook de verzuimbegeleiding opgenomen. Dit wordt uitgevoerd door een gecertificeerde arbodienst. 

 

Pensioen


Een pensioenregeling biedt medewerkers naast een financiële zekerheid voor later, ook direct een inkomen voor de nabestaanden in geval van overlijden. Het aanbieden van een pensioenregeling wordt dan ook steeds meer ervaren als een goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Wij hebben een uitgebreide expertise met betrekking tot het inregelen van pensioenregelingen. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden aan, waardoor we een pensioenregeling kunnen inregelen die volledig aansluit op uw situatie en behoeften.

Meer weten?


Indien u vragen heeft over welke dienstverlening wij kunnen aanbieden voor uw onderneming neem dan gerust contact op met Jordi van Vugt. Hij staat u graag te woord. Jordi is telefonisch bereikbaar op 06-15222680 of stuur een e-mail naar jvanvugt@simtra.nl.


Contact

Neem gerust eens contact op met ons. 


Simtra B.V.

Telefoon: 010-3412161 
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

 

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: