LIFE SCIENCE

 

Bedrijven in Life Science en ook biotech maken snelle ontwikkelingen door en hebben daarom specifieke behoeften wat betreft verzekeringen. Van idee en onderzoek tot commerciële of medische toepassing: in alle fases die uw onderneming doormaakt moet de verzekering aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Niet te uitgebreid en daarmee te veel betalen, maar ook niet te beperkt waardoor uw bedrijfsvoering bij een incident in gevaar kan komen. 

 

Waarom Simtra?

Wij nemen u in simpele en transparante stappen mee in de verzekeringsmogelijkheden. Wij denken als betrokken partner met u mee in alle verschillende fases van uw bedrijfsvoering en adviseren u over de verzekeringsmogelijkheden. Van een reguliere aansprakelijkheidsverzekering in de onderzoeksfase tot clinical trials, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, personele verzekeringen bij een uitbreiding van het bedrijf. Met name uitgebreide productaansprakelijkheids- en werkgeversaansprakelijkheidsverzekeringen. Wij bieden u het volledige pakket.

Onze aanpak

Wij houden verzekeringen graag simpel en transparant. We hanteren daarom een duidelijk stappenplan. Hierbij beginnen wij met een beknopte scan van uw verzekeringen. Waarna snel inzichtelijk wordt wat u (nog) nodig heeft. Of wat u te veel heeft verzekerd.


Wilt u kennismaken?

Heeft u twijfels of uw verzekeringen nog wel goed en actueel zijn of bent u gewoon nieuwsgierig geworden wat wij kunnen aanbieden. Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel Rob Verkaik op 06-48683015 of mail via rverkaik@simtra.nl. Wij maken graag kennis met u!