MKB

 

Een MKB onderneming heeft de focus op het uitoefenen van hun eigen business. Er zijn vaak geen speciale afdelingen voor boekhouding of personeelszaken aanwezig. Belangrijk is dan dat er betrouwbare partners zijn die een MKB onderneming hierin bijstaan. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verzekeringen.


Waarom Simtra?

Simtra is de praktische partner voor al uw verzekeringen. We houden het simpel en transparant. Maar zorgen er wel voor dat u de beste verzekeringen uit de markt krijgt. En zijn er vragen? Dan belt u gewoon op het mobiele telefoonnummer van uw adviseur voor een overleg. Service noemen wij dat. Gewoon zoals het hoort.


Onze aanpak

Wij houden verzekeringen graag simpel en transparant. We hanteren daarom een duidelijk stappenplan. Hierbij beginnen wij met een beknopte scan van uw huidige verzekeringen. Waarna snel inzichtelijk wordt wat u (nog) nodig heeft of teveel hebt verzekerd. 


Wilt u kennismaken?

Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact op met Rob Verkaik. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-48683015 of per e-mail naar rverkaik@simtra.nl.