Thema 1 Aansprakelijkheid

Voor het voortbestaan van een onderneming is het belangrijk dat eventuele onverwachte kosten bekend en berekend zijn. Denk hierbij aan de gevolgen van aansprakelijkheid met betrekking tot beroeps- of bedrijfsvoering. Of de gevolgen van een ICT-hack. Het is belangrijk om inzichtelijk te hebben welke onverwachte uitgaven zich kunnen voordoen, om vervolgens te bepalen welke kosten gedragen kunnen worden en welke het beste afgedekt kunnen worden met een verzekering. De volgende verzekeringen zijn hierin gangbaar:

 


Thema 2 Bezittingen

Een onderneming bevat vele bezittingen zoals inventaris, voorraden, machines, auto's en wellicht ook vastgoed. Deze hebben vaak een grote waarde. Hierdoor is vervanging bij een onverwachte gebeurtenis niet altijd zomaar mogelijk. Om deze reden is het belangrijk de risico's hiervoor goed inzichtelijk te maken en de risico's die niet te dragen zijn af te dekken met een verzekering. De volgende verzekeringen zijn hierin gangbaar:

 

Een brand kan iedereen overkomen. Vervelend in het moment en de nasleep is onzeker en kan voor veel verassingen zorgen. Het hebben van een goede brandverzekering met inventaris- goederen en bedrijfsschadeverzekering is daarom belangrijk.

Veel ondernemingen hebben één of meerdere zogeheten kritische machines. Deze zijn van cruciaal belang voor het voortbestaan van de onderneming. Deze machines zijn belangrijk om goed te verzekeren.


Thema 3 | Personeel

Wanneer je personeel in dienst hebt, dan krijg je automatisch te maken met personeelsbeleid en de daarbij behorende wetgeving. Om dit goed te organiseren raden wij aan de gebieden pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid op elkaar af te stemmen. De voordelen hiervan zijn merkbaar voor je onderneming en alle werknemers. De volgende verzekeringen zijn hierin gangbaar:

Een ziekteverzuimverzekering biedt een uitkering aan een onderneming waarmee de loondoorbetalings-verplichting tijdens de eerste 2 ziektejaren betaald kunnen worden. Vaak wordt hierbij ook de verzuimbegeleiding (arbodienst) meeverzekerd.

WIA werknemersverzekeringen zijn verzekeringen voor medewerkers die langdurig ziek of arbeidsongeschikt zijn. De verzekeringen keren rechtstreeks uit aan de medewerkers en bieden daarmee financiële bescherming aan medewerkers.

Een pensioenregeling is een maatwerkoplossing. Naast het opbouwen van pensioen worden vaak ook de volgende onderdelen opgenomen: partner- en wezenpensioen, premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en een ANW-hiaat.


Thema 4 Ondernemer

Als ondernemer gaat je aandacht meestal vooral naar jouw bedrijf. Houd daarbij echter ook in de gaten om goed voor jezelf en je gezin te zorgen. Denk hierbij  aan je eigen pensioenvoorziening en de gevolgen wanneer je arbeidsongeschikt wordt of onverhoopt overlijdt. De volgende verzekeringen zijn hierin gangbaar:

 

Een AOV is een verzekering die beschermt tegen het verlies van inkomsten als gevolg van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Met een AOV is iemand dus verzekerd van een inkomen als diegene ziek of arbeidsongeschikt raakt.  

Een compagnonsverzekering is een verzekering voor ondernemers die samen een bedrijf hebben en de continuïteit van het bedrijf willen waarborgen bij overlijden of arbeidsongeschiktheid van één van de compagnons. 

Kwaliteit staat voorop


Simtra heeft kwaliteit en vakinhoudelijke kennis hoog in het vaandel staan, daarom zijn wij ook volledig gediplomeerd op het gebied van schade-, pensioen- en inkomensverzekeringen. Wij volgen daarbij ook regelmatig diverse branche gerelateerde cursussen. Hierdoor blijven wij volledig op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van verzekeringen. Simtra heeft ook een AFM vergunning. Ons vergunningsnummer is 12048318.  


Contact

Neem gerust contact op met ons. 


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

 

Telefoon: 010-3412161

E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: