Thema 1 Aansprakelijkheid


Het voortbestaan van je onderneming is jouw belangrijkste doel. Hiervoor is het belangrijk dat eventuele onverwachte kosten bekend en berekend zijn. Denk hierbij aan de gevolgen van aansprakelijkheid met betrekking tot beroeps- en/of bedrijfsvoering. Of de gevolgen van een ICT-hack. Wij maken inzichtelijk welke onverwachte uitgaven zich kunnen voordoen, om vervolgens samen te bepalen welke kosten je zelf kunt dragen en welke je het beste kunt afdekken met een verzekering. De volgende verzekeringen zijn hierin gangbaar:

 


Thema 2 Bezittingen

De vele bezittingen van je onderneming, waaronder inventaris, voorraden, machines, auto's en wellicht ook vastgoed, hebben vaak een grote waarde. Hierdoor is vervanging bij een onverwachte gebeurtenis niet altijd zomaar mogelijk. Wij maken inzichtelijk welke bezittingen er zijn, om vervolgens samen te kunnen bepalen welke risico's je zelf kunt dragen en welke wilt afdekken. De volgende verzekeringen zijn hierin gangbaar:

 


Thema 3 Personeel

Heb je personeel in dienst? Dan krijg je automatisch te maken met onder andere personeelsbeleid en de daarbij behorende wetgeving. Om dit goed te organiseren raden wij aan de aandachtsgebieden pensioen, overlijden, arbodienst  en arbeidsongeschiktheid op elkaar af te stemmen. De voordelen hiervan zijn merkbaar voor je onderneming en alle werknemers. Bijvoorbeeld door de efficiency- en kostenvoordelen voor jou als werkgever en daarbij betere secundaire arbeidsvoorwaarden voor de werknemers. De volgende verzekeringen zijn hierin gangbaar:

 

Een goede ziekteverzuimverzekering wordt volledig passend gemaakt naar de situatie en wensen van de onderneming. De diverse uitgangspunten worden hiervoor goed afgestemd op elkaar, zoals de eigenrisico termijn, de hoogte van de dekking, het meeverzekeren van de doorlopende werkgeverslasten en tot slot het bijsluiten van een passend arbo-pakket met betrekking tot de verzuimbegeleiding.

WIA werknemersverzekeringen zijn verzekeringen voor medewerkers die langdurig ziek of arbeidsongeschikt zijn. De verzekeringen keren rechtstreeks uit aan de medewerkers en bieden daarmee financiële bescherming aan medewerkers die door ziekte of een ongeval (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn geworden en daardoor een deel van hun inkomen zijn verloren.

Een goede pensioenregeling is een maatwerkoplossing en bestaat uit meer dan alleen het opbouwen van een pensioenvoorziening voor de medewerkers. Naast het opbouwen van pensioen kunnen ook andere onderdelen worden opgenomen in de pensioenregeling, zoals: partner- en wezenpensioen, premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en een (vrijwillig) ANW-hiaat.


Thema 4 Ondernemer

Als ondernemer gaat je aandacht meestal vooral naar jouw bedrijf. Houd daarbij echter ook in de gaten om goed voor jezelf en je gezin te zorgen. Denk hierbij  aan je eigen pensioenvoorziening en de gevolgen wanneer je arbeidsongeschikt wordt of onverhoopt overlijdt. Wij maken inzichtelijk wat hierin de mogelijkheden zijn en regelen het voor je. De volgende verzekeringen zijn hierin gangbaar:

 

Een AOV is een verzekering die beschermt tegen het verlies van inkomsten als gevolg van een ziekte of arbeidsongeschiktheid. Met een AOV is iemand dus verzekerd van een inkomen als diegene ziek of arbeidsongeschikt raakt. Daarbij wordt overigens niet alleen een uitkering bij ziekte of arbeidsongeschiktheid gegeven. Een AOV kan ook helpen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. 

Een compagnonsverzekering is een verzekering voor ondernemers die samen een bedrijf hebben en de continuïteit van het bedrijf willen waarborgen bij overlijden of arbeidsongeschiktheid van één van de compagnons. De verzekering keert een bedrag uit aan de achterblijvende compagnon(s) in het geval van overlijden van een van de compagnons. Hiermee kan de aandelen van de overleden compagnon worden overgenomen van de erfgenamen van de overleden compagnon.


Kwaliteit staat voorop

Simtra heeft kwaliteit en vakinhoudelijke kennis hoog in het vaandel staan, daarom zijn wij ook volledig gediplomeerd op het gebied van schade-, pensioen- en inkomensverzekeringen. Wij volgen daarbij ook regelmatig diverse branche gerelateerde cursussen. Hierdoor blijven wij volledig op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van verzekeringen. Simtra heeft ook een AFM vergunning. Ons vergunningsnummer is 12048318.  


Contact

Eens bellen? Neem gerust contact op met ons. 


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

 

Telefoon: 010-341 21 61

E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

Volg ons

Wij zijn ook actief op social media.

 

Volg ons op: