Wij vinden het belangrijk om verzekeringen 'simpel' te houden. Dus geen ingewikkelde termen of constructies. Dit merkt u in onze aanpak waarbij we uw situatie in kaart brengen op basis van de volgende vier onderdelen:
 

 


1. Aansprakelijkheid

Het voortbestaan van uw onderneming is uw belangrijkste doel. Hiervoor is het belangrijk dat eventuele onverwachte kosten bekend en berekend zijn. Denk hierbij aan de gevolgen van aansprakelijkheid over beroeps- en/of bedrijfsvoering. Of de gevolgen van een ICT-hack. Wij maken inzichtelijk welke onverwachte uitgaven zich kunnen voordoen, om vervolgens samen te bepalen welke kosten u zelf kunt dragen en welke u het beste kunt afdekken met een verzekering.


2. Bezittingen

De vele bezittingen van uw onderneming, waaronder inventaris, voorraden, machines, auto's en wellicht ook vastgoed, hebben vaak een grote waarde. Hierdoor is vervanging bij een onverwachte gebeurtenis niet altijd zomaar mogelijk. Wij maken inzichtelijk welke bezittingen er zijn, om vervolgens samen te kunnen bepalen welke risico's u zelf kunt dragen en welke wilt afdekken.


3. Personeel

Heeft u personeel in dienst? Dan krijgt u automatisch te maken met onder andere personeelsbeleid en de daarbij behorende wetgeving. Om dit goed te organiseren raden wij aan de aandachtsgebieden pensioen, arbeidsongeschiktheid, overlijden en arbodienstverlening op elkaar af te stemmen. De voordelen hiervan zijn merkbaar voor u en ook voor uw werknemers. Bijvoorbeeld door efficiency- en kostenvoordeel voor u als werkgever en betere secundaire arbeidsvoorwaarden voor werknemers.


4. Ondernemer

Als ondernemer gaat uw aandacht vooral naar uw bedrijf. Houd daarbij echter ook in de gaten om goed voor uzelf en uw gezin te zorgen. Denk aan uw eigen pensioen en de gevolgen wanneer u arbeidsongeschikt wordt of onverhoopt overlijdt. Wij maken inzichtelijk wat hierin de mogelijkheden zijn en regelen het voor u.


Kennismaken?

Wil je eens bellen of kennismaken? Twijfel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. Onderstaand tref je onze
contactgegevens aan.


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

010-341 21 61

info@simtra.nl

 

Contactformulier

Laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je.

Volg ons

Wij zijn ook actief op social media. Regelmatig posten wij blogs met betrekking tot recente ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen.

 

Volg ons op: