Ben je op zoek naar onze Algemene Voorwaarden, privacy statement of klachtenprocedure? Om het simpel te houden hebben wij de meeste documenten die wij hanteren verzameld. Deze vind je hier overzichtelijk bij elkaar.Dienstendocumenten

Wij maken graag duidelijk waarvoor je terecht kunt bij ons en welke tarieven wij hiervoor rekenen. Je vindt dit terug in onze dienstenwijzer en dienstverleningsdocumenten.

Algemene Voorwaarden

Ben je benieuwd welke voorwaarden wij hanteren? Dat begrijpen wij helemaal. Je vindt dit terug in onze  algemene voorwaarden. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die wij sluiten. 

Privacy statement

In de privacy statement lees je hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan en de beveiliging daarvan. 

Klachtenprocedure

Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Ben je helaas toch ergens ontevreden over? Dan hanteren wij deze klachtenprocedure  om je klacht zo goed mogelijk af te handelen.

Formulieren

Bekijk hier onze formulieren, zoals aanvraagformulieren, UBO verklaringen en schadeformulieren.  

Algemene informatie

Ons Kamer van Koophandel nummer is 86159682. Wij hebben een AFM vergunning welke staat geregistreerd onder 12048914.


Kennismaken?

Wil je eens bellen of kennismaken? Twijfel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. Onderstaand tref je onze contactgegevens aan.


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

010-341 21 61

info@simtra.nl

Contactformulier

Laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je.

Volg ons

Wij zijn ook actief op social media. Regelmatig posten wij blogs met betrekking tot recente ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen.

 

Volg ons op: