Branche specifiek

Simtra kiest voor de praktische insteek, met snelle en persoonlijke correspondentie en de juiste verzekeringen. Wij spreken de taal van high-tech ondernemingen. Van ontwikkelingen in de maakindustrie tot app-ontwikkelaars voor verhuur van deelscooters. Daardoor kunnen we je wensen en behoeften vertalen naar een maatwerk-oplossing. Zodat je goed verzekerd bent, tegen scherpe tarieven.

Onze aanpak

Wij houden verzekeringen graag simpel en transparant. We hanteren daarom een duidelijk stappenplan. Hierbij beginnen wij met een beknopte scan van de huidige verzekeringen. Waarna snel inzichtelijk wordt wat je (nog) nodig hebt. Of wat je te veel hebt verzekerd. Bij ons krijg je dus geen ingewikkelde constructies met een ingewikkelde uitleg, maar de juiste verzekeringen met een duidelijke uitleg.

 

Partners

Simtra is trotse partner van:

 

Meer weten?

Indien je nog aanvullende vragen hebt over welke dienstverlening wij kunnen aanbieden voor jouw onderneming of wil gewoon wat meer informatie ontvangen neem dan gerust contact op met Rob Verkaik. Hij staat je graag te woord. 

Rob Verkaik
Telefoon: 06-48683015
E-mail   : rverkaik@simtra.nl

 


Contact

Eens bellen? Neem gerust contact op met ons. 


Simtra B.V.
Telefoon: 010-3412161 
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

 

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: