Van idee en onderzoek tot commerciële of medische toepassing: in alle fases die uw onderneming doormaakt moet de verzekering aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Niet te uitgebreid en daarmee te veel betalen, maar ook niet te beperkt waardoor uw bedrijfsvoering bij een incident in gevaar kan komen. In onze aanpak nemen wij je in simpele en transparante stappen mee in de verzekeringsmogelijkheden. Wij denken als betrokken partner met je mee in alle verschillende fases van jouw bedrijfsvoering en adviseren je op een professionele en actieve wijze over de verzekeringsmogelijkheden.


Onze aanpak


Van een reguliere aansprakelijkheidsverzekering in de onderzoeksfase tot clinical trials, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, personele verzekeringen bij een uitbreiding van het bedrijf. Met name uitgebreide product- en werkgeversaansprakelijkheidsverzekeringen. Wij bieden het volledige pakket. We hanteren daarom een duidelijk stappenplan. Hierbij beginnen wij met een beknopte scan van alle verzekeringen. Waarna snel inzichtelijk wordt wat je (nog) nodig hebt. Of wat je te veel hebt verzekerd.

Clinical trial


Wanneer je een onderzoek uitvoert volgens de WMO dan ben je verplicht om een proefpersonenverzekering (clinical trial) af te sluiten. Belangrijk is om dit tijdig aan te vragen, je hebt een proefpersonenverzekering nodig om het onderzoek te kunnen starten. Met simpele stappen vraag je via Simtra bij meerdere verzekeraars kosteloos een proefpersonenverzekering aan. 

 

Cyber-risk


Cyber is geen fictief risico meer. Van diefstal van data tot afpersing en stilleggen van de organisatie zijn vormen van cyberrisico’s die zich kunnen voordoen. Maar hoe houdt u het werkbaar? De scheidslijn tussen optimale veiligheid en werkbaar houden van de operatie is dun. Vanuit Simtra willen wij ondernemingen in de Life Science en Biotech bewust maken van de risico's die men loopt.

Zorgverzekering


Veel LifeScience bedrijven hebben buitenlandse medewerkers in dienst die tijdelijk in Nederland werken en wonen. Het is voor hun helaas niet eenvoudig om een Engelstalige zorgverzekering af te sluiten. Dat komt omdat merendeel van de verzekeraars geen Engelstalige documenten en/of informatie aanbieden. Wat het lastig maakt om een zorgverzekering af te sluiten. Om hiervoor een oplossing te kunnen bieden hebben wij samen met verzekeraar Aevitae een Engelstalige collectieve zorgverzekering ontwikkeld, speciaal voor mensen die werkzaam zijn in de LifeScience branche. 

Partners


Simtra is trotse partner van:

 

Meer weten?


Indien je nog aanvullende vragen hebt over welke dienstverlening wij kunnen aanbieden voor jouw onderneming of wil gewoon wat meer informatie ontvangen neem dan gerust contact op met Rob Verkaik. Hij staat je graag te woord. 


Rob Verkaik

Telefoon: 06-48683015
E-mail   : rverkaik@simtra.nl


Contact

Eens bellen? Neem gerust contact op met ons. 


Simtra B.V.
Telefoon: 010-3412161
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: