Bij Simtra begrijpen we dat LifeScience startups en scale-ups een specifieke set risico's en uitdagingen hebben. Onze rol als toonaangevende tussenpersoon is gericht op het bieden van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die de unieke behoeften van startups en scale-ups in deze sectoren omvatten. 

Voor LifeScience


Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om uw onderneming te beschermen tegen de complexe risico's die inherent zijn aan innovatieve ontdekkingen en baanbrekend onderzoek. Of het nu gaat om de bescherming van uw onderneming tegen ziekte bij personeel, werkgeversaansprakelijkheid, aansprakelijkheidsdekking voor klinische proeven, of het beheer van supply chain-risico's, wij zijn er om u te ondersteunen op elke stap van uw reis.

Onze missie


Onze missie is helder: uw bedrijf beschermen en ondersteunen terwijl u innovatieve stappen zet in de LifeScience revolutie. Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de snel veranderende behoeften van uw bedrijf. Onze deskundige medewerkers begrijpen de nuances van de LifeScience sector en werken nauw met u samen om een verzekeringsportfolio te ontwikkelen dat uw bezit, medewerkers en toekomstige groei veiligstelt.

Strategisch partner


Door te kiezen voor Simtra, kiest u voor meer dan alleen verzekeringen; u kiest voor een strategische partner die uw zakelijke doelstellingen begrijpt en ondersteunt. Wij streven ernaar om uw risicomanagement te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: innovatie en vooruitgang. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze op maat gemaakte verzekeringsoplossingen uw Life Science onderneming kunnen versterken en beschermen.

Clinical trial


Wanneer u een onderzoek uitvoert volgens de WMO dan bent u verplicht om een proefpersonenverzekering (clinical trial) af te sluiten. Belangrijk is om dit tijdig aan te vragen, u heeft een proefpersonenverzekering nodig om het onderzoek te kunnen starten. Met simpele stappen vraagt u via Simtra bij meerdere verzekeraars kosteloos een proefpersonenverzekering aan. 

 

Cyber-risk


Cyber is geen fictief risico meer. Van diefstal van data tot afpersing en stilleggen van de organisatie zijn vormen van cyberrisico’s die zich kunnen voordoen. Maar hoe houdt u het werkbaar? De scheidslijn tussen optimale veiligheid en werkbaar houden van de operatie is dun. Vanuit Simtra willen wij ondernemingen in de Life Science en Biotech bewust maken van de risico's die men loopt.

Zorgverzekering


Veel LifeScience bedrijven hebben buitenlandse medewerkers in dienst die tijdelijk in Nederland werken en wonen. Het is voor hun helaas niet eenvoudig om een Engelstalige zorgverzekering af te sluiten. Dat komt omdat merendeel van de verzekeraars geen Engelstalige documenten en/of informatie aanbieden. Wat het lastig maakt om een zorgverzekering af te sluiten. Om hiervoor een oplossing te kunnen bieden hebben wij samen met verzekeraar Aevitae een Engelstalige collectieve zorgverzekering ontwikkeld, speciaal voor mensen die werkzaam zijn in de LifeScience branche. 

Partners


Simtra is trotse partner van:

 

Meer weten?


Indien u nog aanvullende vragen heeft over welke dienstverlening wij kunnen aanbieden voor uw onderneming of wil u graag meer informatie ontvangen neem dan gerust contact op met Rob Verkaik. Hij staat u graag te woord. Rob is telefonisch bereikbaar op 06-48683015 of stuur een e-mail naar rverkaik@simtra.nl.


Contact

Neem gerust eens contact op met ons. 


Simtra B.V.
Telefoon: 010-3412161
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: