LIFE SCIENCE

 

Bedrijven in Life Science en ook biotech maken snelle ontwikkelingen door en hebben daarom specifieke behoeften wat betreft verzekeringen. Van idee en onderzoek tot commerciële of medische toepassing: in alle fases die uw onderneming doormaakt moet de verzekering aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Niet te uitgebreid en daarmee te veel betalen, maar ook niet te beperkt waardoor uw bedrijfsvoering bij een incident in gevaar kan komen. 

 

Onze aanpak

Wij nemen u in simpele en transparante stappen mee in de verzekeringsmogelijkheden. Wij denken als betrokken partner met u mee in alle verschillende fases van uw bedrijfsvoering en adviseren u over de verzekeringsmogelijkheden. Van een reguliere aansprakelijkheidsverzekering in de onderzoeksfase tot clinical trials, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, personele verzekeringen bij een uitbreiding van het bedrijf. Met name uitgebreide productaansprakelijkheids- en werkgeversaansprakelijkheidsverzekeringen. Wij bieden u het volledige pakket. We hanteren daarom een duidelijk stappenplan. Hierbij beginnen wij met een beknopte scan van uw verzekeringen. Waarna snel inzichtelijk wordt wat u (nog) nodig heeft. Of wat u te veel heeft verzekerd.

Clinical trial

Wanneer u een onderzoek uitvoert volgens de WMO dan bent u verplicht om een proefpersonenverzekering (clinical trial) af te sluiten. Belangrijk is om dit tijdig aan te vragen, u heeft een proefpersonenverzekering nodig om het onderzoek te kunnen starten. Met onderstaande simpele stappen vraagt u via Simtra bij meerdere verzekeraars kosteloos een proefpersonenverzekering aan.

Klik hier -> button

Cyber-risk

Cyber is geen fictief risico meer. Van diefstal van data tot afpersing en stilleggen van de organisatie zijn vormen van cyberrisico’s die zich kunnen voordoen. Maar hoe houdt u het werkbaar? De scheidslijn tussen optimale veiligheid en werkbaar houden van de operatie is dun. Vanuit Simtra willen wij ondernemingen in de sector Life Science en Biotech bewust maken van de risico’s die men loopt. 

Klik hier -> button

 

Zorgverzekering

Veel LifeScience bedrijven hebben buitenlandse medewerkers in dienst die tijdelijk in Nederland werken en wonen. Het is voor hun helaas niet eenvoudig om een Engelstalige zorgverzekering af te sluiten. Dat komt omdat merendeel van de verzekeraars geen Engelstalige documenten en/of informatie aanbieden. Wat het lastig maakt om een zorgverzekering af te sluiten. Om hiervoor een oplossing te kunnen bieden hebben wij samen met verzekeraar Aevitae een Engelstalige collectieve zorgverzekering ontwikkeld, speciaal voor mensen die werkzaam zijn in de LifeScience branche. 

Klik hier -> button

Speciaal voor LifeScience

Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor Life Science bedrijven. Denk hierbij aan productaansprakelijkheid inclusief Amerika dekking, bestuurdersaansprakelijkheid, proefpersonenverzekering maar ook verzuimverzekeringen en laboratoria. Van advies en beheer tot aan de (personeels)communicatie over uw verzekeringen. 

Voordelen Simtra
Productaansprakelijkheid inclusief Amerika
Bestuurdersaansprakelijkheid
Sector specifiek
Clinical Trial / Proefpersonen verzekering
Begeleiding bij start-up tot scale up
Zorgverzekering in het Engels
Keymanverzekering

Kennismaken?

Wil je eens bellen of kennismaken? Twijfel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. Onderstaand tref je onze
contactgegevens aan.


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

010-341 21 61

info@simtra.nl

Volg ons

Regelmatig posten wij blogs met betrekking tot recente ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen.

 

Volg ons op: