Het belang van veiligheid binnen uw onderneming

Gepubliceerd op 26 september 2022 om 14:57


Iedere onderneming is bezig met veiligheid. Om u als ondernemer daarin te ondersteunen delen wij graag de documenten van Burghgraef van Tiel waarmee u in staat bent om zelf de veiligheid van uw onderneming te controleren.


Een onderneming of verhuurder van onroerend goed is natuurlijk dagelijks met de eigen bedrijfsvoering bezig om dit voor nu en de toekomst optimaal in te richten. Nieuwe klanten, het proces optimaliseren en goed personeel vinden en houden. Veiligheid van de onderneming is iets wat veelal als gegeven beschouwd wordt, iedereen doet dat naar eigen eer en geweten zo optimaal mogelijk. Burghgraef van Tiel (BvT) heeft, om dit proces te ondersteunen enkele checklists gemaakt hoe u om kunt gaan met veiligheid. Denk daarbij aan een checklist voor een jaarlijkse of maandelijkse zelfinspectie, hoe om te gaan met brandgevaarlijke werkzaamheden of voor het incidenteel buiten gebruik stellen van de brandmeldinstallatie.

Via deze link komt u bij de checklists van BvT om zelfstandig de inspectie te doen en daarbij de mensen binnen de onderneming te ondersteunen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid.

Meer informatie


Heeft u hierover nog aanvullende vragen, bel ons dan gerust. Rob Verkaik helpt u graag verder. Hij is bereikbaar op 06-48683015 of per email naar rverkaik@simtra.nl.


Contact


Neem gerust eens contact op met ons. 


Simtra B.V.


Telefoon: 010-341 21 61

E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht


Laat hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.


Volg ons


Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: