Verzekeringen
Simpel en transparant

Simtra is een onafhankelijk assurantiekantoor dat gespecialiseerd is in verzekeringen voor ondernemingen. Wij zijn een kantoor met een frisse blik op verzekeringen en houden deze vooral simpel en transparant. Bij ons krijg je dus geen lastige verhalen met ingewikkelde constructies, maar gewoon de juiste verzekeringen op basis van een goed en duidelijk advies. 

Interesse in een kennismaking?


Alles onder één dak


Je wil vooral bezig zijn met je eigen onderneming, je klanten en de kansen in de markt. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat de 'achterkant' van je onderneming goed en efficiënt is ingericht, zodat je niet onnodig veel tijd hoeft te besteden aan zaken zoals verzekeringen. Dit is precies de wijze waarop wij onze dienstverlening hebben ingericht. Wij bieden u één loket voor al uw verzekeringen en nemen hierbij alles uit handen. Zonder ingewikkelde constructies en met duidelijke tarieven.

 


Verzekeringen binnen handbereik


Iedere klant krijgt bij ons toegang tot een eigen online dossier. Hiermee heb je 24/7 toegang tot alle verzekeringen bij ons. Je online dossier is eenvoudig en veilig in te zien op je computer, tablet en zelfs op je eigen mobiele telefoon. Polissen en belangrijke documenten inzien, schades doorgeven en chatten is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Wij zijn een assurantiekantoor waar u terecht kunt voor al uw verzekeringen. Denk hierbij aan schade-, inkomens- en pensioenverzekeringen. Van advies en beheer tot aan de (personeels)communicatie over uw verzekeringen. Wij vinden het belangrijk om verzekeringen 'simpel' te houden. Dus geen ingewikkelde termen of constructies. Dit merkt u in onze aanpak waarbij we uw situatie in kaart brengen op basis van de volgende vier onderdelen:  Aansprakelijkheid, Bezittingen, Personeel en de Ondernemer.

 

Blogs

 

Wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom verzekeringen. Lees hierover meer in onze blogs: 

 

WIA verzekeringen voor medewerkers

Na twee jaar ziekte komt een arbeidsongeschikte medewerker veelal in de WIA terecht. De hoogte van de uitkering is afhankelijk van diverse factoren, zoals de duur van het arbeidsverleden en ook de mate van arbeidsongeschiktheid en het benutten daarvan. Dit kan ervoor zorgen dat een arbeidsongeschikte medewerker er qua inkomsten flink op achteruit gaat. Door het afsluiten van een WIA verzekering is het mogelijk dat de inkomstendaling wordt beperkt. Er zijn verschillende soorten van WIA verzekeringen. De twee meest gangbare WIA verzekeringen zijn:

Lees meer »

Bestuurdersaansprakelijkheid voor lifescience startups

Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, vaak afgekort als D&O verzekering, is een type zakelijke verzekering dat bestuurders, toezichthouders en leidinggevenden beschermt tegen claims die voortvloeien uit hun managementbeslissingen en handelingen. Voor lifescience en hightech/deeptech startups, waar de verantwoordelijkheden van bestuurders en leiders cruciaal zijn, kan een D&O verzekering een essentieel vangnet zijn.

Lees meer »

Duurzame beleggingen binnen een pensioenregeling

Duurzaam beleggen in een collectieve pensioenregeling houdt in dat de verzekeraar ervoor kiest om de pensioenbijdragen van de deelnemers te beleggen in bedrijven, fondsen of projecten die voldoen aan bepaalde duurzaamheidscriteria. Deze criteria kunnen betrekking hebben op milieuaspecten (zoals klimaatverandering en natuurbehoud), sociale aspecten (zoals arbeidsrechten en diversiteit) en governanceaspecten (zoals transparantie en bestuurspraktijken).

Lees meer »

Contract


Wil je eens kennismaken? Twijfel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. Onderstaand tref je onze contactgegevens aan.


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

010-341 21 61

info@simtra.nl


Je kunt ook ons contactformulier invullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met je.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.