Verzekeringen
Simpel en transparant

Simtra is een onafhankelijk assurantiekantoor dat gespecialiseerd is in verzekeringen voor ondernemingen. Wij zijn een kantoor met een frisse blik op verzekeringen en houden deze vooral simpel en transparant. Bij ons krijg je dus geen lastige verhalen met ingewikkelde constructies, maar gewoon de juiste verzekeringen op basis van een goed en duidelijk advies. 

Interesse in een kennismaking?


Alles onder één dak


Je wil vooral bezig zijn met je eigen onderneming, je klanten en de kansen in de markt. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat de 'achterkant' van je onderneming goed en efficiënt is ingericht, zodat je niet onnodig veel tijd hoeft te besteden aan zaken zoals verzekeringen. Dit is precies de wijze waarop wij onze dienstverlening hebben ingericht. Wij bieden u één loket voor al uw verzekeringen en nemen hierbij alles uit handen. Zonder ingewikkelde constructies en met duidelijke tarieven.

 


Verzekeringen binnen handbereik


Iedere klant krijgt bij ons toegang tot een eigen online dossier. Hiermee heb je 24/7 toegang tot alle verzekeringen bij ons. Je online dossier is eenvoudig en veilig in te zien op je computer, tablet en zelfs op je eigen mobiele telefoon. Polissen en belangrijke documenten inzien, schades doorgeven en chatten is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Wij zijn een assurantiekantoor waar u terecht kunt voor al uw verzekeringen. Denk hierbij aan schade-, inkomens- en pensioenverzekeringen. Van advies en beheer tot aan de (personeels)communicatie over uw verzekeringen. Wij vinden het belangrijk om verzekeringen 'simpel' te houden. Dus geen ingewikkelde termen of constructies. Dit merkt u in onze aanpak waarbij we uw situatie in kaart brengen op basis van de volgende vier onderdelen:  Aansprakelijkheid, Bezittingen, Personeel en de Ondernemer.

 

Blogs

 

Wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom verzekeringen. Lees hierover meer in onze blogs: 

 

Bekijk nu of overstappen met je verzekeringen interessant is

Wanneer je benieuwd bent of overstappen mogelijk is en ook interessant is voor je, dan raden wij aan om je verzekeringen nu te bekijken. Dit is namelijk het moment hiervoor. Wij kunnen je hierbij helpen door een uitgebreid marktonderzoek uit te voeren. Wij beoordelen alle verzekeringen dan niet alleen op premie, maar ook op uitgangspunten, voorwaarden en controleren dan ook gelijk of de bedragen op je polissen nog actueel zijn en aansluiten op je situatie, waardoor eventuele onderverzekering kan worden voorkomen.  

Lees meer »

Het belang van veiligheid binnen je onderneming

Een onderneming of verhuurder van onroerend goed is natuurlijk dagelijks met de eigen bedrijfsvoering bezig om dit voor nu en de toekomst optimaal in te richten. Nieuwe klanten, het proces optimaliseren en goed personeel vinden en houden. Veiligheid van de onderneming is iets wat veelal als gegeven beschouwd wordt, iedereen doet dat naar eigen eer en geweten zo optimaal mogelijk. Burghgraef  van Tiel (BvT) heeft, om dit proces te ondersteunen enkele checklists gemaakt hoe je om kunt gaan met veiligheid. Denk daarbij aan een checklist voor een jaarlijkse of maandelijkse zelfinspectie, hoe om te gaan met brandgevaarlijke werkzaamheden of voor het incidenteel buiten gebruik stellen van de brandmeldinstallatie.Via deze link kom je bij de checklists van BvT om zelfstandig de inspectie te doen en daarbij de mensen binnen de onderneming te ondersteunen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid.

Lees meer »

Is een RI&E daadwerkelijk verplicht?

Als een onderneming geen medewerkers in dienst heeft, hoeft er geen RI&E te worden gemaakt. Onder medewerkers vallen ook uitzendkrachten, stagiaires, vrijwilligers en inhuurkrachten. Zijn er wel medewerkers dan is een RI&E dus verplicht.

Lees meer »

Schade door zonnepanelen is nu wel te verzekeren

Wie er voor de kosten van het opruimen opdraait, was vaak niet duidelijk. Aansprakelijkheid is namelijk niet altijd aan de orde. De gebouwverzekering dekt opruimen beperkt tot en met de buren. En bij zonnepaneeldeeltjes is er geen sprake van verontreiniging, waardoor dit ook niet verzekerd was op de milieuschadeverzekering.

Lees meer »

Contract


Wil je eens kennismaken? Twijfel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. Onderstaand tref je onze contactgegevens aan.


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

010-341 21 61

info@simtra.nl


Je kunt ook ons contactformulier invullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met je.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.