Verzekeringen
Simpel en transparant

Simtra is een onafhankelijk assurantiekantoor dat gespecialiseerd is in verzekeringen voor ondernemingen. Wij zijn een kantoor met een frisse blik op verzekeringen en houden deze vooral simpel en transparant. Bij ons krijg je dus geen lastige verhalen met ingewikkelde constructies, maar gewoon de juiste verzekeringen op basis van een goed en duidelijk advies. 

Interesse in een kennismaking?


Alles onder één dak


Je wil vooral bezig zijn met je eigen onderneming, je klanten en de kansen in de markt. Om dit te kunnen doen is het belangrijk dat de 'achterkant' van je onderneming goed en efficiënt is ingericht, zodat je niet onnodig veel tijd hoeft te besteden aan zaken zoals verzekeringen. Dit is precies de wijze waarop wij onze dienstverlening hebben ingericht. Wij bieden u één loket voor al uw verzekeringen en nemen hierbij alles uit handen. Zonder ingewikkelde constructies en met duidelijke tarieven.

 


Verzekeringen binnen handbereik


Iedere klant krijgt bij ons toegang tot een eigen online dossier. Hiermee heb je 24/7 toegang tot alle verzekeringen bij ons. Je online dossier is eenvoudig en veilig in te zien op je computer, tablet en zelfs op je eigen mobiele telefoon. Polissen en belangrijke documenten inzien, schades doorgeven en chatten is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Wij zijn een assurantiekantoor waar u terecht kunt voor al uw verzekeringen. Denk hierbij aan schade-, inkomens- en pensioenverzekeringen. Van advies en beheer tot aan de (personeels)communicatie over uw verzekeringen. Wij vinden het belangrijk om verzekeringen 'simpel' te houden. Dus geen ingewikkelde termen of constructies. Dit merkt u in onze aanpak waarbij we uw situatie in kaart brengen op basis van de volgende vier onderdelen:  Aansprakelijkheid, Bezittingen, Personeel en de Ondernemer.

 

Blogs

 

Wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom verzekeringen. Lees hierover meer in onze blogs: 

 

De rol van Simtra als insurance consultant voor startups in LifeScience en HighTech

Simtra is geen gewone tussenpersoon voor verzekeringen, maar eerder een gespecialiseerde insurance consultant die zich richt op het bieden van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor startups in de LifeScience en HighTech sectoren. We begrijpen de unieke uitdagingen en risico's waarmee deze ondernemingen worden geconfronteerd en kunnen hen helpen bij het navigeren door de complexe wereld van bedrijfsverzekeringen.

Lees meer »

Waarom verzekeringen opnemen in secundaire arbeidsvoorwaarden

Het aanbieden van verzekeringen als secundaire arbeidsvoorwaarde toont waardering en zorg voor de gezondheid, veiligheid en welzijn van werknemers. Het laat zien dat de onderneming bereid is om verder te gaan dan het wettelijk vereiste minimum en zich inzet voor de bescherming van de werknemers en hun gezinnen.

Lees meer »

Bekijk om deze redenen je verzekeringen regelmatig

Je onderneming verandert voortdurend. Er kunnen nieuwe activiteiten worden gestart, spullen worden aangeschaft, medewerkers worden aangenomen of je bedrijfsmodel wordt herzien. Deze veranderingen zorgen ervoor dat je verzekeringen (direct) aangepast moeten worden. Wij zien bijvoorbeeld regelmatig dat ondernemingen zijn gestart met nieuwe activiteiten, maar dit niet hebben doorgegeven aan de verzekeraar. Bij schade kan dit leiden tot vervelende discussies en teleurstellingen, omdat een verzekeraar dan kan besluiten niet uit te keren.  

Lees meer »

Contract


Wil je eens kennismaken? Twijfel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. Onderstaand tref je onze contactgegevens aan.


Simtra B.V.
Beukenlaan 27
2665 DZ Bleiswijk

010-341 21 61

info@simtra.nl


Je kunt ook ons contactformulier invullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met je.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.