Een advocatenkantoor heeft specifieke verantwoordelijkheden en uitdagingen waarmee zij dagelijks te maken krijgen. Of een advocaat nu werkzaam is als zelfstandige of partner is van een advocatenkantoor, de noodzaak van adequate verzekeringen om het kantoor te beschermen, is van groot belang. Wij begrijpen de complexiteit van dit vakgebied en bieden hiervoor op maat gemaakte verzekeringsoplossingen.

Voor advocatuur


Met onze uitgebreide expertise kunnen wij uw advocatenkantoor beschermen tegen de unieke risico's die gepaard gaan met het uitoefenen van uw beroep als advocaat. Of het nu gaat om de (financiële) gevolgen van aansprakelijkheid, cyberaanval, of datalek, wij staan klaar om u hierbij te ondersteunen en hiervoor de juiste verzekeringen in te regelen.

Strategisch partner


Door te kiezen voor Simtra, kiest u voor meer dan alleen verzekeringen; u kiest voor een strategische partner die uw zakelijke doelstellingen begrijpt en ondersteunt. Wij streven ernaar om uw risicomanagement te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw cliënten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze op maat gemaakte verzekeringsoplossingen uw advocatenkantoor kunnen versterken en beschermen.

Aansprakelijkheid


Een advocatenkantoor kan worden geconfronteerd met claims van derden die beweren dat zij schade hebben geleden als gevolg van uw handelen en/of nalaten, of dat van een medewerker van uw kantoor. Het laten verlopen van een termijn of andere beroepsfouten zijn mogelijkheden van een potentiële aansprakelijkheidsstelling. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor dergelijke claims.

 

Cyber-risk 


De bescherming van gevoelige en persoonlijke informatie is ook belangrijk voor een advocatenkantoor. Een cyberverzekering biedt dekking voor kosten in verband met datalekken, cyberaanvallen, en andere digitale bedreigingen, inclusief forensische onderzoeken, juridische verdedigingskosten, en eventuele boetes of schadevergoedingen.

Verzuim


Een verzuimverzekering biedt voor een advocatenkantoor financiële bescherming in geval van personeelsuitval door ziekte of letsel. Wij begrijpen de unieke behoeften van de advocatuur en bieden op maat gemaakte oplossingen om uw bedrijf te ondersteunen en operationele continuïteit te waarborgen. Binnen een verzuimverzekering is veelal ook de verzuimbegeleiding opgenomen. Dit wordt uitgevoerd door een gecertificeerde arbodienst. 

 

Pensioen


Een pensioenregeling biedt medewerkers naast een financiële zekerheid voor later, ook direct een inkomen voor de nabestaanden in geval van overlijden. Het aanbieden van een pensioenregeling wordt dan ook steeds meer ervaren als een goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Wij hebben een uitgebreide expertise met betrekking tot het inregelen van pensioenregelingen. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden aan, waardoor we een pensioenregeling kunnen inregelen die volledig aansluit op uw situatie en behoeften.

Meer weten?


Indien u vragen heeft over welke dienstverlening wij kunnen aanbieden voor uw onderneming neem dan gerust contact op met Rob Verkaik. Hij staat u graag te woord. Rob is telefonisch bereikbaar op 06-48683015 of stuur een e-mail naar rverkaik@simtra.nl.


Contact

Neem gerust eens contact op met ons. 


Simtra B.V.

Telefoon: 010-3412161 
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

 

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: