Bij Simtra begrijpen we dat Biotech startups en scaleups een specifieke set risico's en uitdagingen hebben. Onze rol als toonaangevende tussenpersoon is gericht op het bieden van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die de unieke behoeften van startups en scale-ups in deze sector omvatten. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om uw onderneming te beschermen tegen de complexe risico's die inherent zijn aan innovatieve ontdekkingen en baanbrekend onderzoek. Of het nu gaat om de bescherming van uw onderneming tegen ziekte bij personeel, werkgeversaansprakelijkheid, of het beheer van supply chain-risico's, wij zijn er om u te ondersteunen op elke stap van uw reis. Onze missie is helder: uw bedrijf beschermen en ondersteunen terwijl u innovatieve stappen zet in de Biotech-revolutie.

Branche specifiek


Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de snel veranderende behoeften van uw bedrijf. Onze deskundige medewerkers begrijpen de nuances van de Biotech-sector en werken nauw met u samen om een verzekeringsportfolio te ontwikkelen dat uw bezit, medewerkers en toekomstige groei veiligstelt.

Strategisch partner


Door te kiezen voor Simtra, kiest u voor meer dan alleen verzekeringen. U kiest voor een strategische partner die uw zakelijke doelstellingen begrijpt en ondersteunt. Wij streven ernaar om uw risicomanagement te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: innovatie en vooruitgang.

Partners


Simtra is trotse partner van:

 

Meer weten


Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe onze afgestemde verzekeringsoplossingen uw Hightech onderneming kunnen versterken en beschermen. Neem gerust contact op met Rob Verkaik. Hij staat u graag te woord. Rob is telefonisch bereikbaar op 06-48683015 of stuur een e-mail naar rverkaik@simtra.nl.


Contact

Neem gerust eens contact op met ons. 


Simtra B.V.
Telefoon: 010-3412161 
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

 

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: