Als gespecialiseerde tussenpersoon zijn we toegewijd aan het bieden van verzekeringsoplossingen die naadloos aansluiten bij de dynamiek van Deeptech ondernemingen. Onze diepgaande kennis stelt ons in staat om proactief te anticiperen op de specifieke risico's binnen uw sector en de lange aanlooptijd voordat de markt benaderd wordt. Of het nu gaat om de bescherming van personeel, cyberbeveiliging, productaansprakelijkheid of andere complexe vraagstukken, wij zijn hier om u te ondersteunen bij het vormgeven van een verzekeringsportfolio dat aansluit op de unieke behoeften van uw bedrijf passend bij de fase waarin u zich bevindt. Ons doel is om uw onderneming te beschermen en te ondersteunen terwijl u onderneemt. 

Branche specifiek


Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit en ons vermogen om oplossingen te bieden die mee veranderen met de voortdurende technologische ontwikkelingen. Ons deskundige team begrijpt de specifieke uitdagingen van startups en scaleups in de sector Deeptech en werkt nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen.

Strategisch partner


Bij Simtra beschouwen we verzekeringen als een strategische partner voor uw groei, een instrument om uw technologische visie te beschermen. We staan klaar om uw risicomanagement te optimaliseren, zodat u zich volledig kunt concentreren op het voortstuwen van innovatie en het realiseren van baanbrekende technologische doorbraken.

Partners


Simtra is trotse partner van:

 

Meer weten


Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe onze afgestemde verzekeringsoplossingen uw Deeptech onderneming kunnen versterken en beschermen. Neem gerust contact op met Rob Verkaik. Hij staat u graag te woord. Rob is telefonisch bereikbaar op 06-48683015 of stuur een e-mail naar rverkaik@simtra.nl.


Contact

Neem gerust eens contact op met ons. 


Simtra B.V.
Telefoon: 010-3412161 
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

 

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: