Als gespecialiseerde tussenpersoon zijn we toegewijd aan het bieden van verzekeringsoplossingen die naadloos aansluiten bij de dynamiek van uw Hightech startup of scaleup. Onze diepgaande kennis stelt ons in staat om proactief te anticiperen op de specifieke risico's binnen uw sector. Of het nu gaat om de bescherming van personele risico’s, werkgeversaansprakelijkheid, cyberbeveiliging, productaansprakelijkheid of andere complexe vraagstukken, wij zijn hier om u te ondersteunen bij het vormgeven van een verzekeringsportfolio dat aansluit op de unieke behoeften van uw bedrijf passend bij de fase waarin de onderneming zich bevindt. Ons doel is om uw onderneming te beschermen en te ondersteunen terwijl u onderneemt. 

Branche specifiek


Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit en ons vermogen om oplossingen te bieden die mee veranderen met de voortdurende technologische ontwikkelingen. Ons deskundige team begrijpt de specifieke uitdagingen van Hightech en werkt nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen.

Strategisch partner


Bij Simtra beschouwen we verzekeringen als een strategische partner voor uw groei, een instrument om uw technologische visie te beschermen. We staan klaar om uw risicomanagement te optimaliseren, zodat u zich volledig kunt concentreren op het ontwikkelen en naar de markt brengen van het product of dienst.

Partners


Simtra is trotse partner van:

 

Meer weten


Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe onze afgestemde verzekeringsoplossingen uw Hightech onderneming kunnen versterken en beschermen. Neem gerust contact op met Jordi van Vugt. Hij staat u graag te woord. Jordi is telefonisch bereikbaar op 06-15222680 of stuur een e-mail naar jvanvugt@simtra.nl


Contact

Neem gerust eens contact op met ons. 


Simtra B.V.
Telefoon: 010-3412161 
E-mail   : info@simtra.nl

Stuur een bericht

Laat hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

 

Volg ons

Wij zijn actief op social media.

 

Volg ons op: